• En
  • دوشنبه 17 اردیبهشت 1403

عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی اعلام کرد:

به دنبال جایگزینی روشهای مشارکتی به جای اعطای تسهیلات هستیم

به دنبال جایگزینی روشهای مشارکتی به جای اعطای تسهیلات هستیم
عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی با تأکید بر برنامۀ سرمایه‌گذاری مستقیم صندوق توسعه ملی در عرصه‌های مختلف، اظهار داشت: بنا داریم به جای اعطای تسهیلات و بکارگیری روش‌های قرضی، از روشهای مشارکتی کمک بگیریم که این امر نیازمند کار تیمی و متنوع سازی ابزار‌ها ست.

به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، حسین عیوضلو عضو هیأت عامل و معاون سرمایه‌گذاری خارجی صندوق توسعه ملی، اظهار داشت: تفاهم نامه صندوق توسعه ملی و مناطق آزاد تجاری صنعتی با تفاهم‌نامه‌های معمول صندوق تفاوت ماهوی و محورهای جدیدی دارد که نیازمندیم هر دو طرف با خلاقیت و ابتکار عمل به دنبال تعریف ابزارهای جدید تأمین مالی باشیم و حتی در مواردی با ایجاد هماهنگی های لازم مقررات مقتضی را هم به تصویب برسانیم.

وی ضمن ابراز امیدواری از ایجاد باب تازه‌ای در بخش سرمایه‌گذاری با امضای این تفاهم نامه، تصریح کرد: مشارکت در تأسیس بانک آفشور و همکاری در راه اندازی بورس بین المللی مناطق آزاد از دیگر محورهای مهم این تفاهم‌نامه به شمار می رود.

عضو هیأت عامل و معاون سرمایه‌گذاری خارجی صندوق توسعه ملی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی تفاوت ماهوی با حساب ذخیره ارزی دارد؛ گفت: متأسفانه قانونگذار رفتاری مشابه با حساب ذخیره ارزی با صندوق داشته است از این رو صندوق توسعه ملی در نظر دارد با تنوع بخشی به ابزارها، بهره برداری پر بازده و کارا از منابع ارزی و ریالی خود داشته باشد.

عیوضلو با تأکید بر برنامه‌ی سرمایه‌گذاری مستقیم صندوق توسعه ملی در عرصه‌های مختلف، اظهار داشت: بنا داریم به جای اعطای تسهیلات و بکارگیری روش‌های قرضی، از روشهای مشارکتی کمک بگیریم که این امر نیازمند کار تیمی و متنوع سازی ابزار‌هاست.

وی تأمین مالی ارزی از طریق واگذاری اوراق نفتی به مثابه اعتبارات ارزی، مشارکت در اعطای تسهیلات اعتبار خریدار، پوشش بیمه‌های صادراتی از طریق صندوق ضمانت صادرات و سرمایه‌گذاری در عرصه‌های مختلف را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه ملی عنوان کرد.

عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی در پایان سخنان خود با تأکید بر برنامه‌ی صندوق توسعه ملی در بهره گیری از عاملیت بانکهای عامل معتبر جهت استفاده درست از منابع، گفت: به منظور افزایش اثر بخشی و کارآیی اقتصادی، در عین حال که بانک‌های عامل مسئولیت نظارت دقیق بر پیشرفت پروژه‌ها و طرح‌های مصوب را دارند، صندوق نیز نظارت ویژه‌ای در خصوص بررسی اثربخشی تسهیلات اعطایی خود خواهد داشت.

انتهای پیام/

امتیاز به خبر :