• En
  • شنبه 15 اردیبهشت 1403

استاد دانشگاه علوم اقتصادی عنوان کرد:

همایش «ثروت ملی، توسعه پایدار» ؛ گامی برای ادبیات‌سازی در زمینه اقتصاد مقاومتی

همایش «ثروت ملی، توسعه پایدار» ؛ گامی برای ادبیات‌سازی در زمینه اقتصاد مقاومتی
ادبیات‌سازی و گسترش فرهنگ سرمایه‌گذاری و دانش‌محور شدن فعالیت اقتصادی بخشی از توسعه اقتصادی دانایی‌محور و پایدار کشور محسوب می‌شود لذا هر قدر بتوانیم بر روی توسعه فرهنگ اقتصادی جامعه کار کنیم به همان میزان سرمایه‌گذاری و وضعیت اقتصادی کشور بهبود پیدا خواهد کرد.



دکتر محمد حسین کریم استاد دانشگاه علوم اقتصادی، برگزاری همایش «ثروت ملی، توسعه پایدار» را گامی موثر در راستای ادبیات‌سازی برای اقتصادی مقاومتی دانست و گفت: انتظار می‌رود مقالات ارائه شده به این همایش بتواند به شناسایی راه‌حل‌های روش‌مند و علمی برای حل مشکلات فرا روی کارآفرینان و سرمایه‌گذاران منجر شود.
دکتر محمدحسین کریم افزود: در شرایطی که امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» نامگذاری شده و « اقتصاد مقاومتی » به عنوان نقشه راه در نظر گرفته شده است، نیازمند تقویت و توسعه ادبیات اقتصادی در کشور بخصوص در زمینه سرمایه‌گذاری برای توسعه ملی هستیم.
وی افزود: ادبیات‌سازی و گسترش فرهنگ سرمایه‌گذاری و دانش‌محور شدن فعالیت اقتصادی بخشی از توسعه اقتصادی دانایی‌محور و پایدار کشور محسوب می‌شود لذا هر قدر بتوانیم بر روی توسعه فرهنگ اقتصادی جامعه کار کنیم به همان میزان سرمایه‌گذاری و وضعیت اقتصادی کشور بهبود پیدا خواهد کرد.
استاد دانشگاه علوم اقتصادی در تشریح کارکردهای مورد انتظار از همایش «ثروت ملی، توسعه پایدار» گفت: کارکردی که از این همایش انتظار داریم این است که بتواند گامی در راستای گسترش تفکر توسعه پایدار و ادبیات‌سازی در این حوزه باشد چراکه می‌تواند زمینه‌ساز آشنایی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران خارجی با ابعاد مختلف توسعه ملی و حمایت از سرمایه‌گذاری در ایران باشد.
وی افزود: همچنین این همایش که با محوریت صندوق توسعه ملی برگزار می‌شود، می‌تواند فضای ذهنی سرمایه‌گذاران به لحاظ امنیت سرمایه‌گذاری در ایران را بهبود بخشد.
دکتر کریم ادامه داد: انتظار می‌رود این همایش علاوه بر معرفی هویت مستقل صندوق توسعه ملی برای افکار عمومی از طریق مقالات علمی ارائه شده در این همایش بتوان به راه‌حل‌های روش‌مند و علمی برای مشکلات فرا روی کارآفرینان و سرمایه‌گذاران دسترسی پیدا کرد. همچنین انتظار داریم نتایج حاصل از تحقیقات و یافته‌های علمی و پژوهشی محققان و ارائه‌کنندگان مقالات در این همایش بتواند در ارتقای سطح فعالیت‌های صندوق توسعه ملی مفید واقع شود.
رایزن سابق علمی ایران در هند و شبه قاره با ابراز امیدواری نسبت به اینکه برگزارکنندگان همایش ملی «ثروت ملی، توسعه پایدار» دورنمای بین‌المللی شدن نیز برای این همایش قائل باشد، خاطرنشان کرد: صندوق توسعه ملی از طریق برقراری ارتباط با صندوق‌های مشابه در سایر کشورها می‌تواند توفیقات نمونه‌های مشابه صندوق‌های ثروت را به عنوان الگو قرار دهد.

امتیاز به خبر :