• En
  • چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

مدیر عامل صندوق توسعه ملی

رسالت صندوق توسعه ملی توسعه ای است و نه یارانه ای

  • 03 اردیبهشت 1396
  • 18:34
  • اخبار
  • 0 دیدگاه
  • Article Rating
رسالت صندوق توسعه ملی توسعه ای است و نه یارانه ای
مدیرعامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه این صندوق را به سمت صندوق یارانه‌ای هدایت نخواهیم کرد، گفت: هدف از تأسیس صندوق توسعه ملی تخصیص بخشی از درآمدهای نفتی به منظور حفظ سهم نسل های آینده از منابع نفت و گاز است.

به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی در اولین روزهای اردیبهشت ماه سال 1396 همایش تقدیر از صادرکنندگان برتر تجهیزات و خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق با حضور و سخنرانی تعدادی از مقامات و مسئولین این حوزه برگزار شد.

مهندس دوست حسینی رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی به عنوان یکی از سخنرانان این همایش ضمن تبیین رویکرد و اهداف صندوق توسعه ملی در ارائه تسهیلات از محل منابع این صندوق به فعالان و صادرکنندگان تجهیزات و خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق گفت: در حال حاضر، صندق توسعه ملی حدود 2300 میلیارد تومان برای حمایت از صادرکنندگان داخلی در بانک‌ها سپرده گذاری کرده است و همچنین در حال حاضر، صندوق توسعه ملی حدود 2300 میلیارد تومان برای حمایت از صادرکنندگان داخلی در بانک‌ها سپرده گذاری کرده و صندوق با درخواست‌هایی که در این زمینه بوده و در چارچوب‌های قانونی بگنجند، بلافاصله تسهیلات اعطا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در این خصوص تنها محدودیت زمانی که در این حوزه در حال حاضر وجود دارد؛ بازه زمانی 2 ساله برای بازپرداخت تسهیلات است که امیدواریم بتوانیم این بازه را تا 7 سال افزایش دهیم.

 

مدیرعامل صندوق توسعه ملی با اشاره به ماده 84 قانون برنامه پنجم توسعه گفت: صندوق توسعه ملی بر اساس تجارب حاصل از حساب ذخیره ارزی و همچنین تجارب بین المللی در خصوص تشکیل صندوق های ثروت ملی در جهان تاسیس شده است.

وی تصریح کرد: صندوق توسعه ملی یک صندوق «توسعه ای» است و نه یک صندوق "یارانه‌ای" و هدف از تأسیس آن تخصیص بخشی از درآمدهای نفتی به حوزه‌هایی است که بتواند متضمن منافع نسل آینده در کشور باشد.

وی افزود: بر اساس ضوابط و مقررات صندوق تنها 20 درصد از سرمایه‌های صندوق می‌تواند به بخش‌های عمومی و غیر دولتی تخصیص یابد، بنابراین نمی‌توان به درخواست‌هایی خارج از این قاعده پاسخگو بود.

مدیرعامل صندوق توسعه ملی تأکید کرد: برای صادرکننده واقعی که بیش از 60 درصد از کالاهای پروژه خود را از کالاهای داخلی تأمین کند، هیچ محدودیتی برای تأمین اعتبار وجود ندارد اما به هیچ عنوان به درخواست‌های شرکت‌هایی که خارج از این چارچوب عمل کنند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مهندس دوست حسینی در پایان این همایش همراه با سایر مدعوین در برنامه پرسش و پاسخ شرکت کرده و به پرسش های حاضرین پاسخ داد.

گفتنی است مهندس چیت چیان وزیر نیرو، دکتر خسرو تاج قائم مقام وزیر صنعت و معدن و تجارت و دکتر سرمدی قائم مقام وزارت امور خارجه از جمله دیگر سخنرانان این همایش بودند.

 

 

امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط